Sposób przygotowania

Gulaszowe pokroić drobno (kostka lub paski), dać na olej i posypać przyprawą do gulaszu. Gdy mięso puści soki dać startą na tarce marchew i pokrojoną w talarki cebulką. Gdy się będzie przypiekać podlać wodą. Kiedy mięso zacznie robić się miękkie dać ryż i podlać wodą tak by ok 20 min ryż się gotował do miękkości i nie przypalił. Doprawić do smaku kucharkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jednogarnkowe, szybkie i pomysłowe. To jest to :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w miarę szybkie i smaczne ,to coś czego szukam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !