Sposób przygotowania

Kapustę zalać wrzątkiem i odcisnąć. Kapustę gotować w garnku do miękkiego z listkiem laurowym i. Grzyby namoczyć i ugotować. Cebule pokroić, zeszklić na oliwie. Połączyć grzyby i kapustę i cebulę, dusić razem 20 minut. Następnie dodać namoczone wcześniej w wodzie rodzynki, które trzeba osuszyć z wody i dusić razem z kapustą jeszcze kilkanaście minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    nigdy nie próbowałem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Z rodzynkami jeszcze nie robiłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawe połączenie z rodzynkami :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !