Składniki:
fasola biała | 0,5 szkl |
bulion | 3 l |
oliwa | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
por | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
fasola szparagowa | 150 g |
makaron | 100 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
szpinak | 200 g |
fasola biała | 0,5 szkl |
bulion | 3 l |
oliwa | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
por | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
fasola szparagowa | 150 g |
makaron | 100 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
szpinak | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: