Sposób przygotowania

Zaczynamy od zmieszania 3 łyżek mąki z kakao i sodą.
Pozostałe składniki dać do naczynia i zmiksować, pod koniec miksowania dodać zmieszana mąkę z sodą i kakao i porządnie zmiksować.
Większą keksówkę wysmarować tłuszczem i wyłożyć pergaminem.
Przelać zmiksowaną masę i wsadzić do nagrzanego piekarnika.
Piec w temp. ok 180 stopni przez 40-45 min.
Ostudzonego można polać polewą czekoladową. Ja tak zrobiłam:)

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    jaki intensywny ciemny kolor - super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czarnuszek :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo fajny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszne ciacho :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    Pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybkie i smaczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !