Sposób przygotowania

Umytą cukinię pokroić na plastry o grubości ponad pół centymetra.Posmarować oliwą,posypać drobno pociętym rozmarynem.Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju po obu stronach,aż się lekko przyrumieni.Po usmażeniu posypać solą i pieprzem.Podawać ciepłą cukinię do mięsa lub ryby.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    polecam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Jeszcze takiej nie jadłam,spróbuję,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !