Sposób przygotowania

Zupę przygotować wg przepisu na opakowaniu. Gotować 5 min. Kiełbasę pokroić ukośnie w 2 cm plastry i podsmażyć na suchej patelni. Szynkę pokroić w paseczki, jajko na ćwiartki. Do zupy dodać śmietanę i doprawić pieprzem. Chlebki wydrążyć i podpiec w piekarniku, do gorących wlać żurek, dodać porcje kiełbasy, szynki, ćwiartkę jajka i natkę pietruszki.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    jak ładnie podany
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    pycha!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !