Sposób przygotowania

Łodygi selera oczyścić ze skóry, drobno pokroić, dodać włoszczyznę dusić około 5 minut na maśle, zalać wrzątkiem gotować 15 minut, dodać pokrojone w paski ziemniaki, gotować do miękkości warzyw na koniec przyprawić solą i pieprzem.
Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skóry, pokroić w plastry i ułożyć w talerzach, zalać zupą, na wierzchy posypać koperek

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    coś dla smakoszy selera ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !