Sposób przygotowania

3/4 szklanki rosołu zagotować w pozostałym rozprowadzić mąke, dodać ją do gotującego się rosołu, do śmietany dodać żółtka, wymieszać na jednolitą masę, dodać do gorącego rosołu szybko mieszając, dodać chrzan, chwile gotować. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Doskonały na zimno jak i gorąco

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienity
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !