Sposób przygotowania

Upieczoną pierś z indyka pokroić w paseczki lub kostkę. Pieczarki, marchew, selera ugotować w lekko osolonej wodzie. Pieczarki po umyciu pokroić w kostkę, podobnie paprykę. Marchew obrać i pokroić w słupki, selera i rzodkiewki zetrzeć na jarzynówce. Oliwki pokroić w ćwiartki. Cebulę posiekać. Czosnek przepuścić przez praskę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musi być dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !