Sposób przygotowania

Najpierw musimy mięć porcję ciasta jak na struclę makową i połowę tego ciasta wykładamy na dno i brzegi natłuszczonej blaszki posypanej mąką , na warstwę ciasta położyć masę makową , przykryć drugą warstwą ciasta. Pieczemy ok. 30 minut w 200 st. Potem wyjąć ciasto i jeszcze ciepłe posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo proste i pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    dla mnie tort to prawdziwe wyzwanie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !