Sposób przygotowania

Wstawiamy mięso , gdy już zacznie się gotować to dodajemy wszystkie warzywa i 2 kostki , kapustę włoską 1 liść , cebulę spieczoną , i wszystkie składniki wyżej podane . Gotujemy długo aż nabierze smaku i aromatu i gdy wszystkie będzie miękkie. Pod koniec gotowania posypujemy świeżą natką pietruszki. Podajemy z makaronem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jeszcze na konie zawsze gdy już nałożę to jeszcze na wierzch sypię pieprzem drobno mielonym.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Super, aż nabrałam ochoty na porcję gorącego rosołku!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ziele i liść,to faktycznie musi mieć inny smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny niedzielny obiadek :)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    musi być smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    na pewno bardzo aromatyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    uwielbiam rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super rosołek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !