Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka obsmażyć na patelni tak żeby stała się biała. Następnie przełożyć ją do rondelka i podlać wodą (ok. ½ szklanki). Chwilę pogotować. Na tartce jarzynowej zetrzeć ogórki i dodać je do piersi. Dodać także drobno pokrojoną cebulkę. Całość dusić do miękkości. Na samym końcu dodać śmietanę, czosnek, koperek oraz sól i pieprz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    interesujące
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    będę próbowała, a z czym podajesz ten sos ? jakiś ryż , kasza ?
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    hmmm ciekawe polaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    bami

    Przyznam się, że pomysł mnie zaskoczył - połączenie ciekawe i myślę, że bardzo smakowite! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    Eliza ostatnio nie chciało mi się nic gotować to podałam tego kurczaka ze zwykłą bułką, ale Ty możesz spróbować z czymś innym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fantastyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    ciekawe, trzeba wypróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    Ciekawe połączenie, fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !