Sposób przygotowania

Różyczki kalafiora obgotować w osolonej wodzie około 10 minut, odcedzić. Z masła i mąki zrobić zasmażkę, połączyć z bulionem i gotować kilka minut. Żóltka, śmietanę i ser wymieszać, połączyć z gorącym bulionem, włożyć kalafior, dodać natkę pietruszki, przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna zupka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszna zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !