Sposób przygotowania

biszkopty zetrzeć i wymieszać z kakao i margaryną,powstałą masę wylepić do okrągłych foremek,twaróg utrzeć z cukrem pudrem i wymieszać z połową śmietanki podzielić na 3 porcje,każdą z czekolad zalać 1/2 kubka gorącej śmietanki 30%,mieszając rozpuścić,przestudzić,rozpuścić żelatynę w niewielkiej ilości wody podzielić na 3 porcje i wymieszać z czekoladowymi śmietankami,każdą ze śmietanek wymieszać z 1/3 kremu twarożkowego,powstałe kremy warswami wylać do foremek i schłodzić ok.2 godz.udekorować truskawkami i startą białą czekoladą lub płatkami migdałów.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ale pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !