Składniki:
wołowina bez kości | 2 kg |
boczek wędzony | 20 dag |
szynka wędzona | 20 dag |
cebula | 2 szt |
bulion na żeberkach | 1 szklanka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek ząbki | 2 szt |
wołowina bez kości | 2 kg |
boczek wędzony | 20 dag |
szynka wędzona | 20 dag |
cebula | 2 szt |
bulion na żeberkach | 1 szklanka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek ząbki | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: