Sposób przygotowania

Cebulę, marchewkę i seler drobno pokroić i wrzucić do ok. 2 litrów wody, dodać posiekane pieczarki i ziele angielskie, gotować na małym ogniu. Gdy warzywa zmiękną, zasypać kaszą gryczaną i gotować do jej miękkości. Krupnik przyprawić, posypać posiekaną zieleniną, dodać masło i zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ojj jak dawno nie robiłam krupniczku :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !