Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa z kluseczkami
Kluski: roztrzepać jajka z wodą i solą, dodać mąkę. Ciasto lać na wrzącą zupę, gotować kilka minut.
żeberka wieprzowe | 40 dkg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cebula | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
ziele angielskie | 4 sztuki |
pieprz czarny | |
koper | 1 pęczek |
śmietana | 100 ml |
NA KLUSECZKI | |
jajko | 2 sztuki |
woda | 1 łyżka |
sól | szczypta |
mąka | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: