Sposób przygotowania

Czosnek przeciskamy przez maszynkę, dodajemy sól, pieprz, majeranek, ucieramy. Kotlety tłuczemy, nacieramy przygotowanymi przyprawami. Mięso przekładamy najlepiej do szklanego naczynia i zalewamy mlekiem, odstawiamy na 24 h. Odstałe kotlety odcedzamy od mleka. Do mleka wbijamy jajko, roztrzepujemy. Kotlety panierujemy, kolejno w mące, jajku, bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale złocisty;)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jak soczyście wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !