Sposób przygotowania

Wymieszać paprykę chili , brązowy cukier, tymianek, sól i oliwę. Filety opłukać, osuszyć i posmarować po obu stronach marynatą i oliwą. Marynować przez ok. 15 minut pod przykryciem. Tak powstałe filety ułożyć na tacce. Grillować, przez ok. 5-6 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    no to czekamy na sezon grillowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    no ja też czekam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    szkoda, że jest już na ukończeniu...
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !