Sposób przygotowania

Jabłka zetrzeć na tarce. Mąkę, kaszę, cukier, proszek do pieczenia i cukier waniliowy wymieszać, podzielić na 3 równe części. Do przygotowanej formy wsypać warstwę sypkich produktów, następnie warstwę jabłek, ponownie warstwę sypką i resztę jabłek. Na wierzchu powinna być warstwa sypka. Następnie zetrzeć na tace zimną margarynę. Piec ok 1h w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne są ciasta jabłkowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    często robę taką szarlotkę, wszystkim w domu smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !