Sposób przygotowania

Pieczarki drobno posiekać, skropić sokiem z cytryny, wymieszać z natkę pietruszki, szczypiorkiem i masłem. Schab ponacinać tak jak na kotlety, jednak nie docinając do samego końca, oprószyć solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Mięso włożyć do naczynia żaroodpornego, rozchylić nacięcia, pomiędzy każdy kotlet nałożyć porcje farszu, złożyć dociskając. Przykryć folią aluminiową i piec około 1,5h w temp 175 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pięknie i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !