Sposób przygotowania

Z ciasta uformuj 30 kuleczek o średnicy 2 cm. Potem układaj je na blaszce wyłożonej pergaminem . W każdej kuleczce robimy wgłębienie a potem wstaw blaszkę do piekarnika i piecz 12 minut w 200 st. Potem wyjmij ciacha troszkę muszą zrobić się chłodne , oprószmy je cukrem pudrem . Galaretkę podgrzejmy i łyżeczką powoli wlewajmy galaretkę w miejsce gdzie zrobiliśmy wgłębienie. I zostawiamy sobie aż samo zastygnie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !