Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto
Do miski wlać mleko,wsypać krem truskawkowy.Całość zmiksować,dodać margarynę i utrzeć na puszystą masę.
Upieczone ciasto przekroić na pół,ostudzić,przełożyć masą i wstawić do lodówki na 3 godziny.
mąka | 2 szklanki |
jajko | 3 szt |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
olej | 0,5 szklanki |
kisiel truskawkowy | 1 opakowanie |
mleko | 1 szklanki |
Krem truskawkowy: | 1 opakowanie |
margaryna | 100 gram |
cukier | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: