Sposób przygotowania

Rybę pokroić w dużą kostkę, oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. W garnuszku zmieszać mleczko kokosowe z curry i rozmiażdżonym czosnkiem. Polać tym rybę i doprowadzić do wrzenia. Dołożyć pokrojone na połówki pomidory i gotować na małym ogniu kilka minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł, aż spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    brzmi apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł na mintaja.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !