Sposób przygotowania

Groszek i ząbki czosnku zalewamy wodą i gotujemy.
Po 5 minutach wyciągamy czosnek, obieramy go ze skórki i ponownie wrzucamy do gotującego się groszku.
Gdy groszek jest miękki odcedzamy go, dodajemy masło, śmietanę, sól i pieprz- wszystko razem miksujemy.
Kolorowe, smaczne, pożywne i zdrowe danie gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !