Sposób przygotowania

Orzechy zalać rumem, przykryć na kilka godzin. Jajka wbić do miski, wsypać cukier kryształ i ubijać na parze do gęstości, następnie zdjąć z pary i ubijać do ostudzenia. Masło utrzeć z cukrem pudrem na puszystą masę, stopniowo dodawać ostudzone, ubite jajka. Następnie dodawać orzechy z rumem i aromat, ciągle ucierając. Masą przekładać torty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre są takie masy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    do ciast i tortów idealna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !