Sposób przygotowania

Utrzeć masło z cukrem i jajkiem. Dodać aromat. Stopniowo dodawać przesianą mąkę z sodą. Następnie dodać żurawinę oraz czekoladę i delikatnie wymieszać.
Nagrzać piekarnik do 190ºC.
Formować małe kulki wielkości orzecha włoskiego, układać w sporych odstępach, bo urosną. Piec około 12 minut, na złoty kolor. Wystudzić na desce lub krateczce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super ciacha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pyszniutkie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !