Sposób przygotowania

Mikserem ubijamy jajka posypując szczyptą soli, dodajemy cukier , a potem mąkę połączoną z proszkiem . Ciasto przekładamy do tortownicy i pieczemy 30 minut. Potem ostudż i przekrój na 3 części . Żelatynę zalej 1\\2 szklanki zimnej wody , rozpuść w kąpieli wodnej i ostudż.Wymieszaj dodając po łyżce masy malinowej , której zrobiliśmy. Pierwszy blat smarujemy masą , potem przykryj drugim i znów posmaruj masą , przykryj trzecim , musisz docisnąć i posmaruj masą cały tort . Napełniamy szprycę jogurtem i dekorujemy torcik a wierzch ozdabiamy malinami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Musi pięknie wyglądać
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Szkoda, że zima i nie ma malin teraz.
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    może być super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa jestem jak wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa jestem jak wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !