Sposób przygotowania

Pietruszkę i marchew obrać, pokroić na kawałki, włożyć do 1,5l wrzącej osolonej wody. Dodać cebulę i ugotować do miękkości. Następnie wszystko zmiksować. Z jajek i mąki wymieszać ciasto, łyżką wrzucać porcje ciasta na gotującą się zupę. Następnie wlać śmietanę, przyprawić do smaku, posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna i delikatna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybka do wykonania, smaczna mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybka do wykonania, smaczna mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna- bardzo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !