Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente w lekko osolonej wodzie z dodatkiem oleju. Rzeżuchę, orzechy, chleb oraz kromkę chleba umieścić w blenderze i zmiksować bardzo drobno. W szklance wody rozpuścić bulion warzywny dodać do zmiksowanych produktów i doprawić do smaku. Na talerz nałożyć makaron i polać bulionem. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny zestaw;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny zestaw;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mmm... jestem ciekawa jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe połączenie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiego nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !