Sposób przygotowania

Żółtka ubić z cukrem do białości. Żelatynę rozpuścić w kilku łyżkach wody. Maliny przetrzeć przez sito, przecier wymieszać z żelatyną, połączyć z ubitymi żółtkami. Krem wyłożyć do pucharków, włożyć do lodówki, wystudzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Uwielbiam taki krem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajny krem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię deserki.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z malinkami jak najbardziej lubię deserki i nie tylko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !