Sposób przygotowania

Groch namoczyć na noc i na drugi dzień ugotować. Kapustę odcisnąć z kwasu i dać do dużego garnka. dodać groch, i resztę przypraw, nie zapominając o grzybkach suszonych. Gotować do momentu aż kapusta będzie miękka. Podawać z ziemniakami lub chlebem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super posiłek
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    moja babcia taką robi
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Pierwszy raz w zyciu widze kapuste z grochem w formie plynnej! No i pomimo ze zdjecie jest ponizej jakiejkolwiek normy to jednak widac na nim brudny ulepiony garnek!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !