Sposób przygotowania

Fileta kroimy na średnie kawałki , cebulę w pół krążki . Do małej miseczki wsypujemy curry , i przyprawę do gyrosa.{może się nie daje ale za to filet jest inny w smaku] . Te przypraw w miseczce mieszamy i paluszkami obsypujemy fileta i smażymy najpierw na masełku na złoty kolor a potem zalewamy wodą gorącą i dusimy 45 minut co parę chwil dolewamy wodę , ponieważ będzie nam odparowywać . Cebulkę pokrojoną dajemy zaraz jak zaczniemy smażyć . Wyjdzie nam wspaniały smak , dużo rzadkiego sosu i możemy polewać ziemniaczki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super obiadek!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    o takie indyjskie smaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !