Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy , resztę warzyw zetrzyj na tartce , rodzynki moczymy , a orzechy posiekać . Do dużej miseczki wlewamy ocet , cukier , posiekane orzechy i te wymoczone rodzynki poszatkowaną kapustę i warzywa starte. Wszystko dobrze wymieszać . Układamy ładnie w słoikach zamykamy i pasteryzujemy 20 minutek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pomysł z tymi orzechami i rodzynkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Fajny przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    może być dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !