Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną szatkujemy , buraczki gotujemy w skórce , po ugotowaniu ścieramy na tartce , cebulę kroimy w krążki . W dużym garnku mieszamy te wszystkie składniki , wlewamy wodę , dodajemy wszystkie przyprawy i zagotowujemy. Potem wlewamy ocet niech jeszcze chwilkę się pogotuje . Słoiki napełniamy sałatką i zalewamy gorącą zalewą .Pasteryzujemy 25 minutek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Robię taką z biała kapustą. Jest bardzo dobra.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ubię takie połączenie;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !