Sposób przygotowania

Warzywa oczyścić, obrać ze skórek, ugotować. Uwaga! Bauaki ugotować oddzielnie. Jajka ugotować na twardo. Po ostudzeniu przekroić na pół. Ugotowane warzywa ostudzić i pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na małe kawałki. Korniszonki i jabłko zetrzeć na tarce. Wszystkie składniki wyłożyć w dość duże, głębokie naczynie i wymieszać, dodając szczyptę soli i pieprzu. Wstawić do lopdówki na kilka minut. Przed podaniem wyłożyć do salaterek i ozdobić majonezem.

Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !