Sposób przygotowania

Gruszki obrać ze skórki przekroić na pół i wydrążyć. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i polać sokiem z cytryny, winem i posypać wanilią. N?a końcu posypać cukrem. Przykryć naczynie i piec w piekarniku 180 stopni około 30 minut. Można podawać z różnymi sosami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    muszę koniecznie wypróbować ten sposób :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    muszę koniecznie wypróbować ten sposób :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    muszę koniecznie wypróbować ten sposób :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !