BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Mięso pokroić na porcje, zbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, pozostawić w lodówce na pół godziny. Warzywa obrać, zetrzeć na grubej, warzywnej tarce. Mięso układać w rondelku przekładając warzywami. Podlać kilkoma łyżkami wody, posypać ziołami i dusić pod przykryciem do miękkości, od czasu do czasu podlewając wodą. Gdy mięso będzie miękki dodać przecier pomidorowy rozmieszany w kilku łyżkach wody, zagotować. Przyprawić do smaku, posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same dobroci
  • 3
    original
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie dania przyrządzać a potem zjadać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealna na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie mięsko musi być pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !