Sposób przygotowania

Szczaw wrzucić do 1 szklanki wrzącej, osolonej wody i gotować bez przykrycia około 2 minuty, ostudzić i zmiksować. Zimne połączyć z jogurtem, dodać pietruszkę i koperek, przyprawić do smaku sola i cukrem. Do każdej porcji dodawać po 1 jajku ugotowanym na twardo.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam, naprawdę dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !