Sposób przygotowania

Śmietankę ubić na sztywna pianę. Cytrynę sparzyć, zetrzeć skórkę i wycisnąć sok. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, dodać sok i skórkę z cytryny, połączyć z ubitą śmietaną. Następnie ostudzić przez 2 h w lodówce. Plastry ananasa w syropie podgrzać, ale nie gotować. Wyłożyć do pucharków, na nich nałożyć krem cytrynowy i obficie posypać tartą czekoladą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    musi być pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione składniki
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    to musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wyborny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !