Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, obtoczyć w mące, usmażyć w rondlu na maśle. Dodać pokrojoną w cząstki cebulę, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, szczyptę soli i pokrojoną w plastry marchew. Wlać około pół szklanki wody i połowę śmietany, dusić pod przykryciem do miękkości. Na około 10 minut przed zakończeniem gotowania dolać resztę śmietany wymieszaną z mielona papryką i wsypać fasolkę szparagową. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetycznie brzmi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !