Sposób przygotowania

Natkę pietruszki bardzo drobno posiekać i pokroić sokiem z cytryny, wymieszać. Pierś z kurczaka naciąć, nafaszerować natka pietruszki, mięso oprószyć pieprzem i solą. Następnie obtoczyć w mące, rozbełtanym jajku i w tartej bułce. Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Po upieczeniu włożyć na kilka minut do gorącego piekarnika. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dominika30

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    Pysznie nadziana, a ja uwielbiam smak i zapach pietruszki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !