Sposób przygotowania

Na stolnicę przesiać mąkę wymieszana z proszkiem do pieczenia, cukier waniliowy, cukier puder, dodać masło, wszystko razem posiekać. Następnie wlać 3 łyżki wody i wyrobić gładkie ciasto. Ciasto rozwałkować, wyłożyć do formy. Brzoskwinie obrać ze skórki, wypestkować, podzielić na połówki i wyłożyć na ciasto. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15 minut. Śmietanę ubić z żółtkami i zalać brzoskwinie, posypać kokosem i piec jeszcze około 20 miniuj. Podawać letnie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !