Sposób przygotowania

Filety kroimy w paski a następnie obtaczamy w curry, soli, pieprzu, obsmażamy na oleju na złoty kolor. Oddzielnie podsmażamy wcześniej przygotowane warzywa, po chwili dodajemy do warzyw bulion. Kiedy wywar wyparuje do warzyw dodajemy usmażoną rybę. Przyprawiamy do smaku. Smażymy jeszcze ok. 10 min. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to musi być wyśmienite
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to musi być wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takie połączenia bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !