Sposób przygotowania

Schab doprawiamy solą, pieprzem. Obsmażamy na oleju. Kapustę drobno kroimy. Obraną cebulę oraz pokrojony boczek podsmażamy na oleju., dodajemy do kapusty, podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem. Do kapusty dodajemy śliwki, potarkowaną marchew, obrane i pokrojone jabłko oraz przysmażony wcześniej schab. Kapustę przyprawiamy pieprzem, majerankiem, dusimy do miękkości. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ze śliwkami nie próbowałam
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Takie polskie ....najlepsze!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie posiłki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !