Sposób przygotowania

dwie szklanki mleka zagotować z cukrem i cukrem waniliowym w jednej szklance mleka rozmieszać mąkę z dwoma jajami i zalać na gotujące się mleko mieszać cały czas aby nie zrobiły się gródki tylko gładka masa do gorącej masy dodać margarynę mieszać aż wymiesza się z masą na suchą blachę kładziemy krakersy -masę znowu krakersy masę krakersy i cienką masę na górę ścieramy czekoladę przechowujemy w lodówce

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bombowe, bez pieczenia!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    suuuper
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • -1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    takiego jecze nie widzialam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajnie wygląda.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !