Sposób przygotowania

Białka ubijać na sztywna piane dodając stopniowo cukier. Następnie wsypać migdały i kakao, delikatnie wymieszać. Kłaść łyżką porcje na przygotowana blachę. Wstawić do nagrzanego piekarnika do temp ok 200 stopni i zaraz zmniejszyć temp do 170 stopni i piec przez 10-15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    na pewno wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !