Sposób przygotowania

Maliny rozcieramy w mikserze. Odcedzamy i usuwamy nieroztarty miąższ z nasionami. W trzech szklankach soku malinowego mieszamy mączkę ziemniaczaną, sherry i cukier. Powoli podgrzewamy do zagęszczenia sosu. Gotowe!

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    malinki smaczniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    puchotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    na zimę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !