Sposób przygotowania

Z wody i cukru ugotować syrop. Owoce wrzucić do wrzącego syropu, doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć płomień, tak aby przestało wrzeć i znowu zwiększyć by doprowadzić do ponownego wrzenia. Czynność tę powtórzyć 10 razy. Wystudzoną konfiturę przełożyć do słoiczków.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    kiedyś robiłam takie same
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna158

    uwielbiam wszystkie rodzaje konfitur
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    Kocham malinki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !