Sposób przygotowania

Chrzan trzemy na drobnej tarce. Mieszamy, ze śmietaną oraz majonezem (tutaj proporcje można ustalić tak, aby uzyskać pożądaną przez siebie ostrość). Przyprawiamy solą, cukrem i kwaskiem cytrynowym do smaku. Płaty kroimy na cieńsze paski, posypujmy piórkami cebuli i zalewamy sosem chrzanowym. Odstawiamy w chłodne miejsce na kilka godzin.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię śledzie, więc i te będą mi smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Śledzi z chrzanem jeszcze nie podawałam- na pewno wypróbuje.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie ,wypróbuje
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    bardzo lubię śledzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    to ja poproszę o porcję, są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    superowe;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    superowe;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    superowe;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Na pewno smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !